torstai 4. helmikuuta 2016

Työssäoppiminen: Tuote- ja hoitosarja Moroccanoil

Tuote sarja Moroccanoil on saanut inspiraationsa naisilta. Sarja ottaa huomioon edelleen tuotekehittyksessään huomioon naiset sekä brändi haluaa juhlistaa naisia, heidän saavutuksiaan ja kauneuttaan.Suurin osa tuotteista ei sisällä parabeeneja.

Maroccanoil on tuotesarja joka sisältää paljon erilaisia hoito- ja viimeistelytuotteita. Tuotteet sisältävät arganöljyä, sarjan tunnetuin tuote onkin hiusöljy, jota löytyy tummille ja vaaleille hiuksille omat. Tuote sarjassa on neljä erilaista hoitomaskia: silottava hoitonaamio, intenssiivisesti- ja painoton kosteusnaamio sekä korjaava hiusnaamio.


Tuotteet korjaavat hiusta, palauttavat kimmoisuutta ja antaa kiiltoa. Hiusnaamiot ja shampoot sekä hoitoaineet ovat jaettu ryhmiin joita on: Smooth, Hydration, Repair, Clarify ja volume.

Tuotesarjasta löytyy kiharille hiuksille myös kolme erilaista tuotetta. Lisäksi erilaisia muotoilutuotteita mm. muotoiluvoide ja geeli. Viimeistelyyn löytyy lakkoja sekä kiiltosuihke.


Topin aikana kun olen päässyt käyttämään kyseisiä tuotteita olen ihastunut niihin entistä enemmän. Aikaisemmin tuotesarja oli minulle tuttu juuri kertomastani hoito öljystä. Öljy onkin varmaan topissa eniten käyttämäni tuote, sen lisäksi shampoot ja hoitoaineet, sekä viimeistely tuotteet. Haluisin kokeilla erityisesti kiharalle hiukselle tarkoitettuja tuotteita, sillä niistä minulla ei ole vielä kokemusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti