maanantai 11. tammikuuta 2016

Hiusten laserhoito -tehtävä

Milloin valita laserhoito? 
Laserhoito on tehokas apu sekä naisille että miehille, jotka kärsivät hiustenlähdöstä tai päänahan ongelmista, kuten hilseestä tai psoriasiksesta.

Mitä vaikutuksia hoidolla on?
Hiuslaserilla tehtävillä hoidoilla saadaan alkanut hiustenlähtö yleensä pysähtymään ja tilanne saadaan palautettua muutaman vuoden takaiselle tasolle. Hiuslaserhoidoilla on elvyttäviä ja parantavia vaikutuksia myös hilseilystä, kutinasta ja psoriasiksesta kärsiville. Tulokset näkyvät riippuen siitä mihin hoitoa käytetään hilseilyyn, kutinaan ja psoriaksen hoitoon riittää noin 10 hoitokertaa. Hiuksen lähteen tehtävissä hoidossa vaikutus alkaa näkyä noin 15 hoitokerran jälkeen.

Miten hoidot tehdään?
Analysoidaan hoidon tarve ja tehdään hoito suunnitelma. Tämän jälkeen valitaan sopivat tuotteet (Cicamed Shampoo ja hoitoaine, LHC Hoitoneste). Hiusten pesun jälkeen asiakaan hiukset kammataan. Tämän jälkeen laser konehoito 5-30 min (riippuen hoidosta).Päänahan hoidon jälkeen hiuksia ei huuhdella. Hiusten kuntoutushoidon yhteydessä hiukset huuhdellaan ja kuivataan.

Hiuksien lähdön yleisempiä syitä, kuinka erottaa normaalin hiustenvaihtuminen ja hiustenlähdön?
Kaljuuntuminen voi johtua useasta eri syystä esimerkiksi erilaisien hoitojen yhteydessä tai lääkkeiden sivuvaikutuksen takia. Erilaiset puutos tilat (sinkin ja raudan puute). Sieni-infektiot, sekä tulehdukselliset ihosairaudet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti